K.T.O. – 60 let na scéně & vzpomínka na Waldemara Matušku na Loděnici Děhylov

Letní open air Koncert K.T.O. - Kamarádi táborových ohňů v areálu Loděnice Děhylov proběhne v malebném prostředí zátoky řeky řeky Opavy v sobotu 7. září od 19 hodin.

Legendární hudební skupina K.T.O. založená roku 1963 vyráží v roce 2024 napříč Českou republikou oslavit své velké jubileum. Za 60 let svého působení nahráli K.T.O. stovky písniček, jak sami, tak s Waldemarem a Olgou.

Natočili také několik celovečerních pořadů, odehráli tisíce koncertů a projeli téměř celý svět včetně čtyř turné po USA .

Program koncertů je koncipován ve formátu: 

K.T.O. 60 let na scéně: písně jako Zrádný banjo, Nelly Bly, Plácek v oudolí, U tří louží a další..

..a Vzpomínka na Waldemara Matušku, zastoupená písničkami – Tisíc mil, Eldorádo, Jó třešně zrály, Slavíci z Madridu, To všechno odnes čas a mnohými dalšími.

Při akci budou připravena místa k sezení.

Pokud ještě nemáte koupené vstupenky na koncert tak jsou již v předprodeji na SMSTICKET za 390 Kč:

https://www.smsticket.cz/vstupenky/43882-k-t-o-60-let-na-scene-vzpominka-na-waldemara-matusku-dehylov-areal-lodenice-dehylov?fbclid=IwY2xjawE4X69leHRuA2FlbQIxMAABHY4TbzmNFKvVPuKlgO1xI7bNtIZFhM3dXAjLW6ocg-W5nCHqPV4M7kVbRA_aem_StnCKHVrXiPbHvcSXjqWdg

Seznam všech koncertů v areálu Loděnice Děhylov najdete na webu (https://www.lodenice.com/)   nebo facebooku areálu (https://www.facebook.com/lodenicedehylov).

Zdroj: facebook Loděnice Děhylov

Příbuzné články