Pokáč! Velký koncert den před vysvědčením na Loděnici v Děhylově

Tradiční - již 6. v pořadí Open Air Letní Koncert Pokáče v areálu Loděnice Děhylov, tentokrát den před vysvědčením – 27. června od 19,30 hodin. Pokáč je fakt v životní formě a na Loděnici už jako doma.

Pokáč, vlastním jménem Jan Pokorný, který se narodil 25. července 1990 v Praze, je český písničkář, textař, youtuber a muzikant (kytara, ukulele). V textech obvykle s humorem a nadsázkou zpracovává témata obyčejného života, často odkazuje na své původní povolání „ajťáka“ (programátora). Během 10. let se postupně stal jedním z nejpopulárnějších českých písničkářů. Roku 2021 získal stříbrného Slavíka v kategorii Zpěvák a dvě platinové desky.

Od útlého dětství vyrůstal ve středočeské vesnici Stehelčeves poblíž Kladna. Po vystudování Gymnázia Václava Beneše Třebízského ve Slaném absolvoval magisterský obor Otevřená informatika na FEL ČVUT. V rámci studia softwarového inženýrství a počítačového vidění strávil půl roku na stáži v Bruselu, kde se podílel na vývoji autonomních vozidel pro automobilku Toyota.

Během studií přesídlil zpět do rodné Prahy, do rodinné vily na Petřinách. Roku 2021 se oženil s českou vícebojařkou Eliškou Klučinovou. Společně mají syny Teodora (* 2021) a Tobiáše (* 2022).

Pokud ještě nemáte koupené vstupenky na koncert tak jsou již v předprodeji na SMSTICKET za 490 Kč: https://www.smsticket.cz/vstupenky/41275-pokac-velky-letni-koncert-dehylov-areal-lodenice-dehylov?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1dgRe-YuWmXIOxHo3pA47-EjoRXWwlEV4Zch-Xca4p2Jbg35R4xfnEnv0_aem_ZmFrZWR1bW15MTZieXRlcw

Děti do 8 let vstupné zdarma. Bohaté občerstvení ve dvou bistrech a několika stáncích. Příjezd autem (parkování přímo u Loděnice, nebo odstavné parkoviště u vlakového nádraží), vlakem, autobusem nebo na kole. Možnost stanování za poplatek.

Seznam všech koncertů v areálu Loděnice Děhylov najdete na webu (https://www.lodenice.com/) nebo facebooku areálu (https://www.facebook.com/lodenicedehylov).

Příbuzné články