KATEŘINA MARIE TICHÁ & BANDJEEZ – velký letní koncert na Loděnici v Děhylově

Open Air Velký Letní Koncert v areálu Loděnice Děhylov proběhne v pátek 2. srpna od 20 hodin v malebném prostředí, přímo v zátoce řeky Opavy.

Kateřina Tichá se narodila 18. srpna 1994 ve Vlašimi, prostřední jméno Marie si později sama zvolila na počest svým prababičkám.

V roce 2013 byla nominována na Českého Slavíka v kategorii Objev roku, ve stejném roce také zahájila dosud trvající spolupráci s tehdy právě vznikající kapelou Jelen. V roce 2015 vydala pěti písňové EP Otazníky a v roce 2020 potom debutové album Sami. To bylo nadšeně přijato kritikou, odbornou veřejností i samotnými posluchači a Kateřina za něj získala cenu Anděl v kategorii Objev roku. Titulní píseň z alba Sami byla oceněna také cenou Žebřík za videoklip roku.

V roce 2021 zahájila Kateřina spolupráci s kapelou Bandjeez a nyní společně s nimi natáčí novou desku.

Kromě hudby se Kateřina věnuje také psaní. V roce 2021 vydala u nakladatelství Bílý Vigvam svou básnickou prvotinu, sbírku Ostrov, co chutná jako pomeranče.

Pokud ještě nemáte koupené vstupenky na koncert tak jsou již v předprodeji na SMSTICKET za 470 Kč:

https://www.smsticket.cz/vstupenky/43858-katerina-marie-ticha-a-bandjeez-velky-letni-koncert-dehylov-areal-lodenice-dehylov?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0iKHyDz8yAJkXJPxwGy1VsIJc_7Z1FO9jfc7XD2nuv7p6nhyGiP_lnjuo_aem_Q74oZu-gMoEC0OO0Gl5FUA

Děti do 12 let (včetně) vstupné zdarma. Bohaté občerstvení ve dvou bistrech a několika stáncích.

Příjezd autem (parkování přímo u Loděnice, nebo odstavné parkoviště u vlakového nádraží), vlakem, autobusem nebo na kole. Možnost stanování za poplatek.

Seznam všech koncertů v areálu Loděnice Děhylov najdete na webu (https://www.lodenice.com/)   nebo facebooku areálu (https://www.facebook.com/lodenicedehylov).

Zdroj: katerinamarieticha.cz

Příbuzné články